Over mij

 
Zie ook de links naar mijn Curriculum Vitae en Repertoire.
 
Ik ben geboren en getogen in Asgabat, Turkmenistan (voormalig Sovjet-Unie). Hier heb ik al vanaf jonge leeftijd (6 jaar) mijn muzikale (piano)opleiding genoten. In 1997 ben ik cum laude afgestudeerd aan het Turkmeens Nationaal Conservatorium in Asgabat, als muziekdocente, concertmeester en solist kamer-ensemble. Tijdens deze studie heb ik ook veel masterclasses gevolgd van bekende docenten uit Moskou en Sint-Petersburg. Daarna heb ik de 2e fase piano solo gehaald op dit conservatorium, waarbij ik ook werkte als pianodocente en begeleidster.
 
In 2003 kwam ik naar Nederland voor de master-opleiding 2e fase piano-solo op het conservatorium in Tilburg, hiervoor ben ik in 2005 geslaagd. Daarna ben ik in Breda mijn eigen pianopraktijk gestart, waar ik pianoles geef aan kinderen en volwassenen. Ik begeleid ook andere muzikanten voor concerten en speel solo.
 
Tijdens mijn lessen probeer ik behalve de technische vaardigheden, ook de geschiedenis en achtergrond van het ontstaan van de diverse muziekstijlen bij te brengen. Hierdoor kun je veel meer gevoel in de muziek leggen en dat is minstens zo belangrijk als de techniek.